Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. június 02. 17:41 - EszkoF

WWE - RAW - 2015.06.01 - Gyereknapon szar adás

Vártunk volna valami exploding adást így a remek EC után, egy adást, ahol a sok jó ialakult helyzettel mind kezdenek valamit. Nos, elég egy töltelék fos lett az egész, sehol semmi új, minden a régiben. Unalmas volt. Mondjuk ki unalmas volt, egyáltalán nem tudta felkelteni bennem az izgalmakat, sőt, néha még felháborodást éreztem, mert annyira egyértelműen működő dolgot basztak el, hogy az borzalom. 2 hét múlva MITB, és nem úgy néz ki, hogy bármennyire is igyekeznének valami újdonsággal előrukkolni. Nézzük a RAW-t.

Ahogyan arra számítani lehetett a kuncsorgó Authorityval indult az adás, akik elmesélték, hogy mekkora egy tolvaj Ambrose etcetera satöbbi. Láttuk már? Láttuk. Ambrose helyett Reigns jelent, meg, aki közölte a bagázzsal, hogy Ambrose egy létrás meccsen akarja eldönteni a cím sorsát a MITB-en, amit Rollins teljes kitöréssel elfogadott. Tudjátok, Seth már több, mint egy éve heel és ezalatt az egy év alatt kiismertük annyira, hogy ne higyjem el neki azt, hogy önszántából fog nyerni. Mehh. Peddig ezzel tüzelte fel kis lelkét, dehát ki az aki már nem tudja most biztosra, hogy abban a létrás meccsbe bele fog avatkozni a két lakásfestő, meg talán a márkás lábtörlő Kane is. Na erről beszélek. Reigns pedig, mint tudjuk más vizekre evezik, úgyhogy ő sem maradhat ott mindíg Ambrose mellett. Érik szegénynek a címvesztés rögtön az első PPV-n, vagy...Mindegy is, ne menjünk bele, hogy most ki hivatalosan a bajnok, mert itt ülünk estig.

Reigns ezután kapott egy meccset Barett ellen (ha veszít ki van baszva a MITB meccsből). Valami normális ellenfélre számítottam, nem egy ilyen patkány Barrettre, az egyetlen pozitívum az, hogy nem tartott a meccs sokáig. Roman ezután megkapta a nyakába Mark Henry-t is, ugyanazzal a kondicióval, elverte őt is. Szevasz. Unalmas szarok voltak mind ezek. Semmi különlegesség, még csak nem is fő történetszál körül bonyolódtak, s ráadásul annyira kiszámíthatóak voltak, mint Széna győzelme a WM-en.Jah...A Wyatt meccs ses folt egy fokkal se jobb az előzőknél, de az már a Main Event, arról majd a végén.

Ryback bejövetele után a beszéd...Anyám. A csávó majdnem belefulladt a nyálba. Minek nyomatják vele a Bryan repertoárjából kicopyzott szövegeket? Miért? Miért kell mindenkiből közönségbuzi médiasztárt csinálni? Az, hogy visszatért Big Show és Rybackkel fog feudolni az övért...Hát nem tudom. Már ez a melák sem a régi, olyan lassú, mint a segg, kétlem, hogy tudnak majd izgalmas meccseket tolni egymás ellen.

Owens szövege nagyon jó volt, én marhára élveztem ellentétben az adás többi pontjával. Aztén jött Széna és mindent elbaszott. Nyilván kell ezeknek rematch, mert a mocsok faszfejű kapitány nem maradhat úgy egy feud után, hogy vereséget szenvedett... Pedig ez így tökéletes lett volna. Owen feljön az NXT-ből. Elveri a WWE történelmének 453218-szoros bajnokát, majd visszamegy, mintha mi sem történt volna... Neeem. Müzlinek kell a visszavágó, mert másképp a kölykök öngyilkosok lennének a nyári vakáció elején. Fúj. Hányingerem van ettől az egésztől.

A New Day még mindí szánalmas, Ziggler egyre halványabb, még így Lana-val is a pártján, a PTP pedig egyre feljebb másznak a ranglétrán. Aminek pluszban örülök, hogy Titus-t hagyják kibontakozni, itt is megmutatta bitang erejét, ide oda dobálta a rühös bohócokat. Öröm volt nézni.

Az, hogy Paige kapott egy díva övmeccset a RAW-n reményekkel töltött el egészen addig, amíg meg nem láttam, hogy már itt is kezdik az ikres baromságot. Hülyének néznek ezek? Persze a bíró holtra nem látta, hogy egy teljesen másik ribanc volt ott a ringben a pineléskor. Sablonos szar ez. Minek adjanak nekünk testvér harcot, ha itt van ez is. Felfogás bazdmeg...

Orton visszatért, de annyira nem érdekelt, hogy most megveri-, vagy kikap Sheamus-től, hogy az nem igaz. Ortont is bebaszták a MITB meccsbe, mert jó marketing fogás, de mindenki tudja, hogy úgysem nyeri meg. Sheamus dettó. Olyan unalmas meccset toltak most is, hogy 2 perc alatt átpörgettem. Nem tudom, hogy ebből lesz-e valami feud féleség, de őszintén nem is érdekel. Kezdem az utolsó csepp hitemet is elveszíteni ebben az egészben. Mellesleg nézzétek ezt a képet - elég szánalmas nem?

A Neville Dallast nem tudom hova erőltetik, mikor a tag már benne van a MITB meccsben, dehát azt a faszról leakaszott buzi Dallast is szerepeltetni kell nem? Csodálatos ez is. Érdekes lesz, hogy a MITB meccsben a 6 résztvevő közül 2-4 a heel face eloszlás. Mondjuk úgyis Reigns nyer, úgyhogy tök mindegy.

A főesemény, mint már mondtam egy rakás szar volt, sablonmeccs Wyatt és Reigns között. A vége sem hozott semmilyen fordulatot, mindenki tudta, hogy Ambrose fog érkezni a megmentésre, lenyomták az Authority-t és boldogan kisétáltak, ugyanúgy, mint tegnapelőtt az Elimination Chamber-en. Unalmas. Végtelenségik unalmas volt az egész adás, ez pedig egy méltón unalmas befejezés. És ez volt a RAW emberek! Mi lesz a Smacken? Bele sem merek gondolni...

Ez lett volna az EC utáni RAW, nem hoztak ki semmit belőle, sőt nagyon rossz irányba terelték a dolgokat. Nincs sok kedvem a WWE-hez jelenleg, hála az égnek a smcket nem én kell megírjam. Később jön Jorge a BL cikkel, pénteken Smckdown, Szombaton BL-döntő, vasárnap Kanadai Nagydíj...Húúh öcsém. Lesz itt cikktúltengés. Csak győzzük erővel. Likeoljatok, osszatok (köszönünk minden eddig kedvelést és megosztás), holnap találkozunk a BL hét újabb cikkjénél, sziasztok!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr467512620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása