Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. szeptember 16. 16:36 - EszkoF

WWE - RAW - 2015.09.14. - Nagyon gagyi adás

Igen nagyon bendzsa lett a NoC előtti utolsó RAW. Volt pár átlagos dolog, a többi mind azalatt. Rövid leszek és velős, egy azért mert kurva fáradt vagyok, kető mert késő van, és három mert nincs kedvem a szarról trilógiát írni. Nézzük ezt az óvodásoknak írt dolgot.

3fd267d7b37ef8ac732422bcf87fc120.jpg

Az adás, most nem a csicskabajnokkal, hanem annak időközben face karakterekké avansálódott szüleivel indul. Mit tesznek? "Kedvcsinálót." Hát köszi, legközelebb hagyjuk ki az ilyen RAW és PPV promókat, mert arra én is képes vagyok, hogy kimenjek és felsoroljam az este meccseit. Ja. Kábé ennyire volt érdekfeszítő.

A Tag Team meccsen szerintem nem volt olyan ép eszű földi lény, aki elhitte volna, hogy a Dudley elleni meccsük előtt, egy face csapat megveri a cigányzenekart. Kérdéses, hogy a hatalmas push nem megy-e majd a veterán csapat kárára és a hétrről hétre előkerülő dominanciájuk nem azt jelenti, hogy vasárnap nem nyernek a bevándorlók ellen.

A backstage-ben a csicska bajnoknak tudtára adták a már nem is olyan face szülei, hogy minden ellenfelének programot csináltak az estére, úgyhogy nyugodtan dőljön hátra, húzza a pöcséra az öveket, mint egy farokgyűrűt, és élvezze a műsort, mert szokás szerint a dolgokat elrendezték neki. És ő szokott megküzdeni EGYEDÜL az ellenfeleivel mi? Azigen.

Szása ittléte óta harmadszor is megverte Paige-t sorozatban, amit rohadtul nem értek, lehet, hogy így akarják reflektorfényben tartani a B.A.D.-et, mert az ilyen meccsek nélkül eltűnnének, mint szar a fűben.

Miz TV-s karrierje során legjobb vendégeit kapta meg, jobbakat nem is várhatott volna. Wyatt újra jött az "azt akarom hogy az emberek fizessenek a bűneikért dumával" ami annyira új, mint a Dacia 1310 nagyjából. Jöttek a tesók, Mizt eltakarították, és közölték a csövesekkel, hogy megvan a harmadik tag, úgyhgoy ráverheti Braun tökét a zsíros szakállára, akkor is 3vs3 lesz. Na most, hogy ez a hrmadik tag Rock lesz-e, vagy valami NXT-s csávesz, az majd vasárnap derül ki, mert kizárt, hogy a RAW után a smacken lőnék le a poént.

A Széna Sheamus egy rakás kula volt, nem értem a kibaszott WWE-t, hogy hogyha látják, hogy Szénát miért utálják, akkor miért erőltetik továbbra is azt a három mozdulatát 20 percen keresztül? Komolyan mondom abból állt a meccs, hogy Széna próbálta felvenni Hókefélkét a vállára, majd kábé a nyolcadik alkalommal sikerült neki, AA és game over....Tragédia baszdmeg.

A Ryback Owens szegmens számomra kissé nyögve nyelős volt, Ryback amúgysem egy Heyman, Owens pedig hiába jön itt vitázni vele. A Dumája még mindíg nagyon jó, de ezek az oltások, hogy "el tudtad egyáltalán olvasni?" nem Owens szintűek. A meccsüket viszont várom, szerintem izgalmas lesz, Ryback bajnoksága óta ezt először mondhatjuk el. Csak ne beszéljenek rajta sokat.

A Díva övmeccshez nem sokat fűznék hozzá. Tekerjetek az adásban 1 óra 34, 05-höz és nézzétek meg azt a Speart. Nem, nem Charlotte miatt lett olyan ISTENTELEÜL? KIBASZOTT SZAR. Hanem az agyonplasztikázott plázakurva miatt. Nem is mereme őjra megnézni annyira gyengén adta el. És ez a rekorder öcsém. Van egy szint a kurva életbe. Úgy rúgnám picsán azt a tyúkot, hogy kirázódna belőle mind a hat tonna implantátum, s a 4 kiló vakolat is leesne a képéről. Pfúj de felbaszott.

Random Rusev Cesaro meccs, mint mondtam sietek, úgyhogy az ilyen részeket nem kommentálnám. Nekem már elegem van Cesaro téttelen meccseiből, adjanak neki már valami normális sztorit és ne csak kiegészítő bábunak használják itt-ott.

A Főmeccset néztem addig, ameddig megjött Széna, ott a videó amit letöltöttem becrashelt, majd visszajött akkor, amikor már 2vs2-ként folyt a meccs. Tipikus face győzelem a végén, a csicska bajnok menekül, Széna csorgatja a nyálát, Sting komolyan néz, HHH mérgesen néz, Steph is mérgesen néz és hirtelen adás vége köszönjük a figyelmet, sziasztok. Csodás adás, csodás lezárással.

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr207790984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása