Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. szeptember 23. 15:44 - EszkoF

WWE - RAW - 2015.09.21 - Weirdo adás PPV után

PPV után jók az adások, mert indulnak az új sztorik, néha új/visszatérő jelenségekkel, emebrekkel, történetekkel. Ez most is így van, azonban egy nagyon nagyon furcsa és számomra érthetetlen módon... Talán ez azért van, mert a WWE lassan már sorozattá válik, mint sporttá, és ez annyira nem tetszik. Volt itt heel turn is, szóval szép kis lecsó alakult ki minden sztori terén. Vágjunk is bele!

 

 

Nem szarakodtak az elején a srácok, Wyatt beszédét átugorva Reigns határozottan kijelentette, hogy szét akarja rúgni Wyatt seggét ott is akkor, a húsos családfő pedig el is fogadta a kihívást, aminek az 1v1 része ersze csak percekig tartott, ameddig a két őrtorony bele nem avatkozott a játékba. Persze ekkor érkezett Ambrose ÉÉÉÉÉSS Randy Orton. Kábé ilyen volt a reakcióm is...Vártam volna Rockot, hogy ne keljen a Hell in a Cell-ig várni, de úgy néz ki hogy be kell érnünk a Viperával. Ne értsetek félre, az egyik legnagyobb kedvencem volt és lesz is, de sajnos már nem tud újat mutatni és nagyon nem illik bele a képbe. Remélem, hogy ez a hármas nem marad fenn a következő PPV-ig. Nagyon remélem.

Aztén ami ezután jött az beszarás... Most ez komoly? Most komolyan azt játszák el, hogy Kane nem emlékszik semmire, mert valami a szörnyeteget tegnapelőtt nem ő "irányította"? Fúj de nagy baromság te jóég. Van akinek ez tetszett, de emlékezzünk már arra, hogy ez a WWE baszdmeg és nem a Gyűrűk Ura. Meg az a nyálas hangnem, ahogy Seth-el beszélt, meg újra az öltönyös bohóckodás...Beszarás, hogy mennyi hülyeséget ki tudnak találni.

Nevillék revansot vettek a vasárnapi vereségért. Érdekel valakit? Számít valamit? Nem. Maradnak a szopóágon, mert a TT divízióban a zenebuzi óvodás New Day-t, a pankrátoroknál pedig Szénát kell nyomatni. Taps taps.

Bo Dallasnak alig forrtak össze a csontjai Lesnar után, máris megkapta az elfoglaltságát a következő két hónapra Ryback keze által. Owens is támadott, de Ryback a vasárnapi vereség után, egy "győzelemmel" kezdte a Hell In a Cellre vezető utat. Ugyanaz a helyzet mint a Lucha Dragons és Neville esetében. Szánalmasan átlátszó.

Ric Flari beszéde nem érdekelt, mert nem akartam meghallgatni az áradozását, a lányáról. Paige heel turnje viszont baromi jót tesz a díváknak. Végre nem lesz több kisujj fogdosás,meg nagy revolúció hangoztatás. Az egyetlen bajom az, hogy kezd kialakulni egy Reigns-Ambrose séma Charlotte és Becky között, pedig a kis vörös talán még jobb is lenne bajnoknak. Paige mondata pedig, hogy "We all know the reason why the Bellas got where they are", laza utalás Szénára szerintem, bár lehet, hogy nem az volt a céljuk. A bajnok mellesleg megnyerte első meccsét, nagy bullshit is lett olna, ha kikap rögtön a kis ribanctól.

Sheamus Mark Henry töltelékmeccs, tovább gyalázzák szerencsétlen hájas Eddie Murphy-t, inkább küldenék már nyugdíjba.

A 3vs3-at is képtelen voltam élvezni, a New Day és Rusev annyira nem illettek össze, hogy azt fájdalom volt nézni. Végül a proletár cigány szerezte meg a győzelmet, egy abszolút semmilyen meccs végén. Összemixeltek két feudot egy meccsbe. Köszönjük, de többet nem kérnénk ebből.

A szász kapu-seggű Naomi megverte a visszatérő Natalyat. Miért? Mert Divas Revolution. Kössz baszdmeg, nyomatjátok ezt a vizilovat, közben Natalya sokkal érdekesebb, izgalmasabb és tehetségesebb, mint ő...Annak a hármasnak is oszolnia kéne lassan, Sasha menjen egyedül, ne vonszolja magát folyton a két csángó után.

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem elegem van Cesaro meccsiből. Vagy adjanak neki valami normális meccset, aminek tétje is van, vagy inkább küldjék ki jegyárusnak. Igy csak minden egyes adás után azt az érzetet erősítik bennünk, hogy baromira elpocsékolták őt, pláne miután már az ilyen X divizióra degradált Big Showtól is kikap.

A Széna Rollins rematch borzalom volt, unalmas a végletekig, érződött az eégszen, hogy nem ez lesz az adás záró-és fénypontja. Széna Jani megvédte az övet, jöhetnek az open challang-ek, amiket úgyis mind megnyer majd, mert csak PPV-n veszthet övet, és azt is csak félévente egyszer. A meccs után Kane a már látott "ring alól előbújok és lehúzlak magammal a gecibe" stratégiával lehúzta Rollins-t, ami nekem megint nem tetszett, mert ez még mindíg a WWE és nem egy kibaszott horrorfilm. Most komolyan, ezt még a 8 évesek sem veszik be, akik szerint Széna tényleg szenved, amikor "megütik". Rengeteg mód lenne arra, hogy Kane ördögiességét megmutassák, nem kellenek ide ilyen jelenetek...Biztos van akinek tetszik, de számomra ez már túlmegy a pankráció határain.

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr237813442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása